Arhiepiscopul Ioan Robu a leşinat în timpul slujbei de la Catedrala Sf. Iosif din Capitală

ioan_robu
ioan_robu

Arhiepiscopului Ioan Robu i s-a făcut rău duminică dimineaţa şi a leşinat în timpul slujbei de Liturghie de la Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif din Capitală, în faţa enoriaşilor. Aceştia, îngrijoraţi de starea de sănătate a preotului, au chemat imediat salvarea.

"Am primit o solicitare pentru o persoană care şi-a pierdut starea de conştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor, iar în urma examenului clinic s-a constatat că toţi parametrii erau în limitele normale", a declarat medicului Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, la Realitatea.

După ce şi-a revenit din leşin, arhiepiscopul şi-a cerut scuze enoriaşilor şi a refuzat să fie transportat la spital. El le-a spus celor prezenţi că i s-a făcut rău din cauza alimentaţiei.

La scurt timp preotului i s-a făcut iar rău, motiv pentru care o ambulanţă l-a transportat totuşi la spital pentru alte investigaţii.

ÎPS Ioan Robu are 67 de ani şi în 29 aprilie 1990, în prezenţa delegatului Sfântului Părinte Papa Ioan Paul al II-lea, Arhiepiscopul Angelo Sodano, a fost numit şi instalat Arhiepiscop-Mitropolit de Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel