Antonescu neagă o discuție cu Ponta despre comisia de anchetă în cazul Băsescu

crin antonescu
crin antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, neagă că ar fi avut loc o discuție cu premierul Victor Ponta pe marginea constituirii unei comisii de anchetă referitoare la terenul lui Traian Băsescu. Întrebat de gandul.info, Antonescu a răspuns : "nu", fără a face alte comentarii.

Declaraţia şefului PNL vine după ce, în cursul dimineţii, lideri ai liberalilor şi ai social-democraților s-au contrat pe tema comisiei de anchetă. Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, a susţinut astăzi că, „până în prezent, nu există un acord al PNL pentru această comisie". În replică, preşedintele Camerei Deputaţilor, pesedistul Valeriu Zgonea, a spus că în biroul său au fost trei miniştri liberali - Mariana Câmpeanu, Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu - care nu au avut nicio obiecţie faţă de propunere.

 „Până în prezent nu există un acord al PNL pentru această comisie. Suntem deschişi să discutăm acest subiect, dar această decizie poate fi luată doar în USL. În privinţa acordului, tot ce vorbesc, vorbesc cu mandat politic, nu există un acord al PNL în acest moment”, a declarat Scutaru, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă această evitare a liberalilor de a se implica, cel puţin până în acest moment, în comisia de anchetă, ar sugera o apropiere între PNL şi Traian Băsescu, George Scutaru a dat vina pe PSD, spunând că „alţii au coabitat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel