DCNews Stiri Truc genial pentru o mămăligă fără cocoloașe. Secretul gospodinelor desăvârșite

Truc genial pentru o mămăligă fără cocoloașe. Secretul gospodinelor desăvârșite

Varza şi gogonelele puse la murat trebuie vânturate zilnic, pentru a-şi păstra aroma şi gustul iniţial.

Piureul de cartofi va ieşi pufos, dacă i se adăugă lapte clocotit. Laptele rece sau chiar călduţ întăreşte cartofii.

Borşul adăugat la ciorbe aduce o importantă cantitate de vitamina B.

Vezi și: Smântână de post. Cum se prepară. Gata în 3 minute!

Truc genial pentru o mămăligă fără cocoloașe

Carnea bătrână se găteşte mult mai uşor dacă, înainte cu o zi de a fi preparată, se ţine la loc cald, învelită într-o pânză de în.

Mămăligă iese fără cocoloaşe dacă atunci când turnaţi mălaiul în ploaie, folosiţi ţelul, iar după ce se îngroaşă, învârtiţi cu un făcăleţ sau cu o lingură de lemn.

Peştele se curăţa uşor dacă se face o incizie la baza cozii şi se împing solzii cu degetul în sus (spre cap).

Vezi și: De ce să pui sare în paharul de vin. Trucul specialiștilor, care te va surprinde. Rezultat fantastic!

Știri similare din categoria Stiri Vezi toate articolele