DCNews Lifestyle Marea greşeală pe care o faci când găteşti friptură la grătar. Evită să mai faci asta

Marea greşeală pe care o faci când găteşti friptură la grătar. Evită să mai faci asta

Cea mai mare greșeală pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc friptură la grătar este verificarea continuă pentru a vedea dacă este făcută sau nu.

Marii bucătari spun că această metodă strică aroma cărnii. Prin urmare, evitaţi să o luaţi de pe grătar şi să o tăiaţi pentru a vedea dacă este făcută. 

Citeşte şi Aşa dezgheţi carnea în câteva minute. Trucurile gospodinelor pricepute

O altă greşeală este să faceţi focul prea puternic. Friptura pe grătar se face la o temperatură medie, astfel încât carnea să fie gătită bine atât la interior, cât şi la exterior. 

Aşteptaţi trei minute înainte de a o servi. Friptura va fi mult mai gustoasă.

Citeşte şi Cum să găteşti corect orezul. Cele mai mari greşeli ale gospodinelor

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele