DCNews Stiri Friptură de porc în sos de usturoi, reţeta cu care nu dai greş

Friptură de porc în sos de usturoi, reţeta cu care nu dai greş

Friptură

Ingrediente: Aveţi nevoie de un kilogram de carne de porc, 4 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin. 

Friptură de porc în sos de usturoi. Mod de preparare

Feliaţi carnea, apoi, ca să fie mai fragedă o puteţi bate puţin. Ungeţi tava cu ulei, aşezaţi feliile de carne, puneţi sare, piper, busuioc, rozmarin.

Într-un bol pisaţi usturoiul, adăugaţi sare şi îl amestecaţi ca la maioneză până când obţineţi o pastă albă. Turnați cam 100-150ml de apă în această compoziție, astfel încât să obţineţi un sos. Puneţi totul peste carne. 

Tava se lasă la cuptor timp de două ore. Acoperiţi tava cu o folie de aluminiu timp de 40 de minute. 

Poftă bună!

Știri similare din categoria Stiri Vezi toate articolele