Viitorul socru al Andreei Antonescu s-a sinucis

Viitorul socru al Andreei Antonescu, Constantin Spak, s-a sinucis. Spak era un om de afaceri care deţinea mai multe fabrici de mezeluri. În ultima perioadă acumulase mai multe datorii la bănci.

Unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din judeţul Olt, Constantin Spak, a fost găsit astăzi, în jurul orei 18.30, de către soţia sa prăbuşit în baia unuia dintre sediile societăţii. Cadrele medicale sosite de urgenţă au încercat zadarnic să-l resusciteze. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-ar fi sinucis, înjunghiindu-se în inimă. La faţa locului se află criminalişti, poliţişti, un procuror şi un medic legist, informează Adevărul.

Prietenii bărbatului susţin că acesta suferise în urmă cu puţin timp o operaţie de transplant de ficat. "Ultima dată l-am văzut miercuri. Am fost pe la el pentru că mi s-a părut abătut. Suferise într-adevăr o operaţie de transplant, dar nu cred că acesta este motivul. Am auzit şi eu că lumea de aici susţine că ar fi avut probleme cu banii, că ar fi pierdut nişte bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel