Trafic rutier deviat pe DN 1 şi DN73A, în judeţul Braşov. Blocaje în trafic între Predeal şi Sinaia. Vezi rute alternative

TRAFIC - BLOCAJ /// foto: Mediafax
TRAFIC - BLOCAJ /// foto: Mediafax

Circulaţia rutieră pe DN1 între Braşov şi Predeal şi pe DN 73A între Râşnov şi Predeal a fost restricţionată duminică, începând cu orele prânzului, a anunţat inspectorul Cosmin Giosanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov

Restricţiile vin ca urmare a blocajelor în trafic între Predeal şi Sinaia, transmite Agerpres.

„De la Braşov se circulă pe DN1A Braşov-Săcele-Cheia-Ploieşti- Bucureşti sau pe DN73 Braşov-Bran-Câmpulung- Autostrada A1. DN73A Râşnov-Predeal poate fi folosit de turiştii care se deplasează între Predeal-Râşnov şi Bran, dar cei care merg spre Bucureşti este bine să circule pe DN73. Circulaţia este aglomerată şi între Braşov şi Poiana Braşov, dar deocamdată drumul nu este blocat“, a mai spus Giosanu. Şi între Râşnov şi Poiana Braşov circulaţia este intensă dar nu sunt restricţii.

Potrivit acestuia, este posibil ca peste trei ore circulaţia să se reia pe DN1 între Braşov şi Predeal având în vedere că turiştii care au avut cazare doar până duminică au plecat după ora 12,00 din staţiuni. Este posibil ca şi în ziua de luni, DN1 să fie aglomerat pentru că o parte dintre turişti au cazare până în data de trei ianuarie, a mai precizat purtătorul de cuvânt de la Poliţia rutieră Braşov.

Conform unui comunicat al Centrului Infotrafic, în judeţul Braşov, de la ora 12.20, dinspre Râşnov, poliţia rutieră a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN73A Râşnov - Predeal, întrucât în Predeal, la intersecţia cu DN1, circulaţia se desfăşoară cu mare dificultate. Conducătorii auto care pornesc din zona Bran-Moeciu sunt sfătuiţi să urmeze ruta DN73 Braşov - Râşnov - Piteşti, autostrada A1 Bucureşti - Piteşti.

Din Râşnov, se mai poate urma traseul DN73 Râşnov - Braşov, DN1 Braşov - Săcele, DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti (cu precizarea că poliţia rutieră braşoveană a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar pe DN1A valorile de trafic sunt ridicate).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel