PNL încearcă să blocheze afacerea Supercom a lui Onţanu. Corpul de Control al Guvernului a fost sesizat

Ontanu sanctionat de PNL
Ontanu sanctionat de PNL

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, doreşte să prelungeasă printr-un act adiţional contractul pe care îl are cu firma de tractare a maşinilor, S.C Supercom S.A, deşi Corpul de Control al Primului Ministru i-a interzis acest lucru. Proiectul este pe ordinea de zi a consiliului, la punctul 10 şi urmează a fi dezbătut de consilieri.  PNL a făcut o sesizare către Corpul de Control pentru a lua măsuri în acest caz. Dacă proiectul trece, Onţanu ar putea intra în atenţia DNA.

Dan Cristian Popescu în calitate de Preşedinte PNL Filiala Sector îl somează pe  Onțanu să retragă de pe ordinea de zi a şedinţei punctul 10 şi, deasemenea atenţionează consilierii locali să nu voteze acest punct subliniind faptul că votul favorabil atrage după sine rigorile legii, PNL Filiala Sector 2 urmând să sesizeze Corpul de Control nominal, asupra fiecărui consilier în parte.

Sesizarea face referire la raportul întocmit de către Corpul de Control al Primului-Ministru din septembrie 2009, ce a avut ca obiect verificarea modului în care sunt respectate şi aplicate prevederile legale de către Primăria Sectorului 2 şi Consiliul Local al Sectorului 2 Bucureşti, în ceea ce priveşte atribuirea serviciului de blocare, ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor sau vehiculelor staţionate neregulamentar pe drumurile publice din Sectorul 2, unor operatori privaţi. Raportul prevede ca „la expirarea Contractului de Servicii nr. 12391/2007, Consiliul Local al Sectorului 2 nu îl va mai prelungi”. Persoană responsabilă pentru aducerea la îndeplinire a măsurilor de remediere, în ceea ce priveşte acest contract de servicii, este Neculai Ontanu, prin aparatul propriu de lucru.

"PNL Filiala Sector 2 a înregistrat la Corpul de Control al Primului Ministru sesizarea cu nr. 701/28.07.2011 prin care se aduce la cunoştinţă că pentru Sedinta Extraordinară a Consiliului Local Sector 2 de astăzi, 29 iulie 2011, la punctul 10 pe ordinea de zi, domnul Neculai Onțanu, în calitate de iniţiator, a pregătit un Proiect de Hotărâre privind încheirea unui act adiţional la contractul nr. 12391/2007, act adiţional ce prevede prelungirea în mod nelegal a contractului de servicii pentru ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor staţionate neregulamentar", se arată în comunicatul remis de PNL, sector 2.

Citeşte şi

Afacerea hingherilor de maşini Supercom continuă fără licitaţie. PNL face plângere penală împotriva consilierilor lui Onţanu

Hingherii de maşini pot să-l “salte” pe Onţanu la DNA. Primarul se pregătește să continue pe șest afacerea Supercom

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel