"Micul Fum", hackerul vedetelor, a fost prins la Arad

kac
kac

Hackerul vedetelor, supranumit "Micul Fum", a fost prins la Arad. El a spart conturile de mail ale unor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora. "Micul Fum" va fi adus la Bucureşti pentru audieri.

Un hacker, supranumit Micul Fum, a spart la jumătatea lunii iulie adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele şi mesajele private, atât de pe adresele personale, cât şi din inboxul de pe reţeaua de socializare.

Printre cei cărora le-au fost sparte adresele de email se află Corina Caragea, Roxana Cihulescu şi Dragoş Moştenescu. Hackerul a postat şi pozele personale ale vedetelor, unele semi-nud.

Pro TV a anunţat, la acea vreme, că a depus deja o plângere şi că va acţiona în justiţie pe oricine va folosi datele private ale vedetelor postului, scrie realitatea.net.

Contactat pe profilul său de Facebook, "Fum Micul", acolo unde a postat fotografii şi mesaje private ale vedetelor cărora le-ar fi spart mailurile, hackerul a vorbit pentru adevarul.ro despre motivele pentru care a făcut acest gest. El a spus că gestul său a fost un omagiu în cinstea unei vedete autentice, Mădălina Manole, numind vedetele postului TV ca fiind "de carton".

În spatele poreclei "Micul Fum" se ascundea de fapt Marcel Lehel Lazăr, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Păuliş, judeţul Arad. El este acuzat acum de săvârşirea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei. Procurorii i-au confiscat calculatoarele şi mijloacele electronice folosite la aceste atacuri informatice.

Citește și:

Micul fum a spart adresele de e-mail ale vedetelor Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel