Hrebenciuc Jr., tâlhărit pentru a doua oară. Hoţii l-au lăsat fără maşina de 60.000 de euro. Aproape de miezul nopții, autoturismul a fost găsit

furt auto
furt auto

Autoturismul de 60.ooo de euro al lui Andrei Hrebenciuc, fiul senatorului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost furat, miercuri seară, din faţa unui club din Bucureşti.

Este vorba de un autoturism de lux, evaluat la aproximativ 60.000 de euro, informează Antena 3. Aceasta este cea de-a doua oară când Andrei Hrebenciuc rămâne fără maşină. În 2009, autoturismul i-a fost furat chiar din faţa casei.

Episodul de atunci a fost asemănător cu furtul maşinii lui Gigi Becali. Ajuns acasă, Andrei Hrebenciuc a coborât din maşină fără să scoată cheile din contact. Voia doar să deschidă poarta şi să intre în curte. În câteva secunde, când s-a întors spre maşina, a observat că un bărbat a urcat la volan şi a demarat în trombă! BMWul seria 6, evaluat la 60.000 de euro, dispăruse în câteva secunde.

Andrei Hrebenciuc se ocupă de afaceri, alături de tatăl său. În paralel, predă economia la ASE. A intrat în atenţia presei pentru relaţia pe care a avut-o cu mezina preşedintelui, Elena Băsescu.

Aseară, aproape de miezul nopții, autoturismul a fost gasit de către poliție pe strada Giulești din Capitală. Până în momentul de față, nu se știe dacă mașina  este aceeași  de care a mai fost deposedat Hrebenciuc jr. în 2009.â

Citeşte şi:

De Ce este furată și abandonată mașina lui Andrei Hrebenciuc, o dată la doi ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel