Florin Iaru, către Călin Murg (PDL): Nu te pune cu mine, că vine blonda peste tine!

forin
forin

Scriitorul şi criticul Florin Iaru l-a atacat, în direct la Realitatea TV, pe consilierul general PDL Călin Murg, după ce acesta din urmă i-a recomandat publicistului Tudor Octavian să se întoarcă la presa sportivă, în loc să se pronunţe în problema piesei "Blonda, chiorul şi piticul".

"Nu ţi-e ruşine? Impostorule! Nu te pune cu mine, că vine blonda peste tine. Nu vă e ruşine?! Vă bateţi joc de poporul român!", i-a spus Florin Iaru consilierului PDL Călin Murg, care intervenise telefonic, duminică seară, în cadrul unei Ediţii Speciale.

Consilierul general i-a replicat lui Iaru sfătuindu-l să meargă la un spital după o astfel de reacţie.

Florin Iaru a continuat aşa-zisul dialog în termeni duri, iritat de cuvintele adresate de consilier lui Tudor Octavian şi de faptul că Murg, de profesie stomatolog, nu ar avea calitatea să se pronunţe asupra unui act artistic.

Acelaşi Murg a susţinut că scandalul legat de cenzurarea piesei nu ar fi decât "o manipulare de doi lei pentru o piesă de doi lei", în condiţiile în care la premiera spectacolului s-au vândut doar 13 bilete. Consilierul general PDL a acuzat politizarea problemei legate de "Blonda, chiorul şi piticul", în condiţiile în care municipalitatea "sprijină teatrele Capitalei".

În aceeaşi emisiune, directorul Sălii Dalles, Iustina Cornel, a subliniat, din nou, că singurul motiv pentru care "Blonda, chiorul şi piticul" a fost scoasă din repertoriu a ţinut de raţiuni exclusiv economice, şi nicidecum de cenzură.

La solicitarea realizatorilor piesei de a fi reprimiţi să joace piesa la Dalles, Iustina Cornel a spus că acest lucru nu este posibil cât ea conduce Sala Dalles, iar asta tot din cauză că piesa nu ar face încasări.

"Blonda, chiorul şi piticul" a declanşat un scandal public după ce directorul Sălii Dalles a interzis piesa chiar înainte de premieră.

Citește și:

Şefa Sălii Dalles, chemată la CGMB să dea explicaţii pentru “Blonda, chiorul şi piticul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel