DCNews Lifestyle De ce să freci friptura de pasăre cu zahăr praf, înainte de a o băga la cuptor. Trucul genial

De ce să freci friptura de pasăre cu zahăr praf, înainte de a o băga la cuptor. Trucul genial

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu.

De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).

Vezi și: Cum cureți cartofii fierți rapid și ușor. Trucul folosit în restaurante

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele