DCNews Lifestyle Cum se păstrează corect ceapa. Așa nu se va mai strica

Cum se păstrează corect ceapa. Așa nu se va mai strica

Ceapa se păstrează la loc uscat, pe funii. Se controlează din când în când în timpul iernii. Când ceapa a îngheţat, se lasă să se dezgheţe pe loc, fără a se schimba locul sau atmosferă pentru că se înmoaie şi se strică.

Pâinea se reîmprospătează dacă o înfăşurăm într-un tifon sau şervet umed şi o ţinem 10-15 minute la cuptor.

Ardeii copţi nu se curăţă sub apă pentru că îşi pierd din vitamine şi din valoarea nutritivă. Se pun într-un vas acoperit, până se răcesc.

Vezi și: Castraveți în oțet "ca la Lipova". Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească

Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele