DCNews Lifestyle Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Topeşte untul pentru rântaş şi lasă-l la foc mic, până ce nu îl mai auzi sfârâind, pentru a elimina cât mai mult din apă (2-3 minute), scrie retetepractice.ro. Odată topit untul şi evaporată apa, adăugă făina toată odată şi amestecă energic, până ce compoziţia miroase a aluat copt.

Vezi și: Cum faci zahăr vanilat acasă. Două metode simple și eficiente

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Adaugă laptele cât mai rece, în 2-3 reprize, amestecând după fiecare repriză în parte. Lasă sosul bechamel la fiert până ce clocoteşte, apoi opreşte focul şi potriveşte-l de sare şi piper.

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Sosul tău bechamel e gata.

Vezi și: De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul bucătarilor

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele