Soţia primarului din Giurgiu: Chauncey Hardy a fost călcat în picioare. Inclusiv de fete

Chauncey-Hardy
Chauncey-Hardy

Managerul clubului de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, care este şi soţia primarului din municipiu, susţine că la Giurgiu se încearcă muşamalizarea uciderii baschetbalistului american Chauncey Hardy, scenariul în care Ionuţ Tănăsoaia este singurul arestat fiind pus la cale de avocatul acestuia, o persoană apropiată clanurilor interlope din judeţ.

Chauncey-HardySmărăndiţa Iliescu a dezvăluit luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că informaţiile eronate cu privire la Chauncey Hardy au început să fie plasate imediat după scandal, de bodyguardul discotecii. „După examinarea pe care am văzut-o, avea traumatism sever la ochiul drept şi era în comă profundă. A plecat de la acel bar cu informaţia de comă alcoolică dată de bodyguardul şef de la club, un fost poliţist, Pena. Tot el este cel care a dezinformat Ambulanţa, spunându-le celor de la Ambulanţă să-l ia de acolo, că e beat. Ajuns la spital, singura informaţie era că este băut“, a spus Smărăndiţa Iliescu.

După ce a ajuns la Spitalul Judeţean, medicii şi-au dat seama în cele din urmă că nu este vorba de comă alcoolică şi şi-au continuat tratamentul. „După examinările făcute au văzut că nu era vorba de comă alcoolică şi medicul şi-a schimbat tratamentul. L-au supravegheat până dimineaţa la 8 dacă în urma administrării de manitol şi-a revenit. Văzând că nu şi-a revenit l-am pregătit şi am plecat împreună la Bagdasar“, a povestit Smaranda Iliescu.

Aceasta contrazice spusele managerului Spitalului Judeţean Giugiu în mai multe privinţe. Iniţial, medicul Mihai Petre spunea că pacientului i-a fost administrat ser fiziologic, revenind după intervenţia Smărăndiţei Iliescu de la Sinteze Zilei şi spunând că tratamentul a fost mai complex.

„În 15 minute de când s-a pus diagnosticul, sportivul a fost trimis la Bucureşti", mai spunea Mihai Petre. Vorbele sale sunt contrazise de povestirea Smărăndiţei Iliescu, cea care a dezvăluit că pacientului i-a fost administrat manitol şi că a stat la Giurgiu până la ora opt dimineaţa, adică aproximativ cinci ore după producerea incidentului.

Soţia primarului municiupiului Giurgiu a mai dezvălui un detaliu şocant. Ionuţ Tănăsoaia nu este singurul vinovat de moartea lui Chauncey Hardy, sportivul fiind lovit cu brutalitate de mai multe persoane aflate în discotecă. „Copilul ăla a fost călcat în picioare. Dar nu va mai fi arestat nimeni. După ce a primit un pumn în gură, o sticlă în cap şi a căzut, toţi cei prezenţi acolo, inclusiv nişte fete de la care a pornit scandalul, au făcut roată în jurul victimei şi toţi au dat cu picioarele. Scenariul cu un singur arestat l-a făcut avocatul. Suspectul şi-a angajat un avocat cu un trecut suspect, cu antecedente, fost angajat la Crimă Organizată. Acest lucru spune multe despre legăturile cu lumea interlopă din Giurgiu“, a mai dezvăluit managerul clubului de bachet CSS Giurgiu.

Citeşte şi:

Fotografia care arată motivul scandalului, în cazul decesului baschetbalistului Chauncey Hardy

Hardy Chauncey, omorât pentru că a pus o şapcă pe capul unei fete

Paznicii clubului unde fost atacat Hardy îi acopereau pe membrii clanului “Butoane”

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet: Chauncey nu a consumat băutură sau droguri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel