Personalităţi din România, Europa şi Statele Unite ale Americii, decorate de MS Regele Mihai

decorati de rege
decorati de rege

In ziua de joi 27 octombrie, Regele Mihai I a decorat o serie de personalitati din Romania, Europa si Statele Unite ale Americii, cu ocazia zilei sale de nastere.

decorati de rege

Incepand cu ora 10, In Sala Regilor, Majestatea Sa a oferit decoratii unui numar de personalitati. Astfel, domnul Mihai Firica, doamna Camelia Csiki, doamna Mioara Simcelescu si doamna Alice Bourbon au fost decorati de Rege cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate. Crucea CaseiRegale a Romaniei a fost oferita Yacht Clubului Regal Roman, domnului tenor Ion Piso, doamnei Anneli Ute Gabanyi si domnului Christian Mititelu. Decoratia Regala Nihil Sine Deo, a fost oferita domnilor Victor Ciorbea, Ilie Nastase, Mihai Şora si Guy Pochelon.

La ora 11.30, tot In Sala Regilor a Palatului Elisabeta, Majestatea Sa a oferit calitatea de Furnizor al Casei Regale unui numar de 7 companii si persoane.

Brutaria Rue du Pain, pentru produsele de patiserie, domnisoara Ioana Şucu, pentru design si organizare de evenimente, compania Akzo Nobel Romania, pentru lacuri si vopsele, SC Sonimpex SRL, pentru produsele din gama “Topoloveana”, Parfumeria Beautik, pentru parfumuri, Alcovin, pentru vinurile de macin si VEB Imex GROUP S.R.L. pentru echipamente ustensile si detergenti pentru curatarea profesionala a cladirilor sunt cei care au primit titlul de “Furnizor al Familiei Regale a Romaniei”.

Mai tarziu, la ora 12, la Palatul Elisabeta a vut loc ceremonia de onorare a Regelui Mihai de catre Primaria orasului Techirghiol. MS Regelui i-a fost conferit titlul de Cetatean de Onoare al orasului de catre primarul acestuia, domnul Adrian Stan.

La evenimente au participat Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu precum si alti membrii ai Familiei Regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel