Nati Meir a încercat să se sinucidă

nati meir
nati meir

Nati Meir a încercat să se sinucidă, la Penitenciarul Galaţi, unde ispăşeşte o condamnare de patru ani de închisoare, transmite Realitatea TV.

Oficiali din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) au declarat, luni după-amiază, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. "Sâmbătă dimineaţă, la ora 4.30, a încercat să se spânzure în grupul sanitar al camerei în care este deţinut. A folosit baierele unei sacoşe, însă bara de care s-a agăţat s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de cameră, apoi personalul medical al închisorii", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ANP, Johanna Popescu. Aceasta a precizat că Meir nu a păţit nimic, neavând vreo leziune sau vreo traumă care să necesite spitalizarea. "Va rămâne în acelaşi penitenciar, în acelaşi regim de detenţie, unde va beneficia de consiliere psihologică şi de asistenţa personalului specializat", a mai spus Popescu. Aceasta a declarat că motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid îl reprezintă "nemulţumirile judiciare".

Nati Meir a purtat Kippah şi a jurat pe Tora, încă din luna mai, că în maxim două săptămâni se va sinucide. Tot atunci, el i-a blestamat pe şeful statului, Traian Băsescu, dar şi pe procurori şi a ameninţat că de "blestemul de evreu nu scapă nimeni în viaţa sa"

Nati Meir a fost condamnat, în luna martie a acestui an, de Tribunalul Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare pentru înşelarea mai multor persoane cărora le promisese locuri de muncă în Israel, judecătorii luând act că acesta este arestat preventiv deja într-un alt dosar.

Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea acestuia la trei ani de închisoare pentru înşelăciune cu un spor de pedeapsă de un an, astfel încât Nati Meir trebuie să execute patru ani de închisoare.

Nati Meir a purtat Kippah şi a jurat pe Tora, încă din luna mai, că în maxim două săptămâni se va sinucide. Tot atunci, el i-a blestamat pe şeful statului, Traian Băsescu, dar şi pe procurori şi a ameninţat că de "blestemul de evreu nu scapă nimeni în viaţa sa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel