Medic de la Spitalul Bagdasar-Arseni: Sportivul avea patru răni la cap, nu una

baschetbalist
baschetbalist

Răsturnare de situatie în cazul uciderii baschetbalistului american. Trei zile au insistat autoritățile că americanul a fost lovit o singură dată. Explicau în acest fel și de ce nu exista martori: băiatul ar fi căzut fulgerător iar cei din jur n-au apucat să vadă scena.

Tanarul baschetbalist american, mort in Romania, n-a primit doar un pumn la nervi, iar apoi a cazut, cum nu trebuie. Avea patru leziuni, toate la creier. Informatia soc este facuta publica de medicul din Bucuresti care l-a operat, potrivit PRO Tv.

Vinovati sunt mai multi. Unii, pentru ca au inceput conflictul, altii pentru ca l-au lasat sa zaca, in spital. Dar exista si o a treia categorie. Cea mai periculoasa. Iar aici vorbim, despre o fratie a interlopilor si a celor care fac legi. A mafiotilor, grupati in clanuri si a autoritatilor, care ii lasa sa fie stapani in aceasta tara.

Investigatia facuta de politistii de la Giurgiu in cazul mortii baschetbalistului american se prabuseste ca un castel din carti de joc. Inca din prima faza autoritatile au spus ca: sportivul a fost lovit cu pumnul, o singura data, de Adrian Tanasoaia. A fost apelat serviciul de urgenta 112 din club. Doar ca martorii din bar nu au vazut nimic, iar sistemul de supraveghere video nu functiona.

Joi, neurochirurgul de la spitalul Bagdsar-Arseni care s-a ocupat de Hardy din momentul in care a ajuns la Bucuresti rastoarna cu spusele sale toata ancheta.

Pe romaneste, tanarul baschetbalist nu a primit doar o singura lovitura la cap, ci mai multe.

Aceasta teorie a fost avansata pana acum doar de managerul echipei de baschet, CSS Giurgiu, Samarandita Iliescu. Femeia a fost audiata astazi de procurori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel