Fostul Vicepreşedintele PDL Hunedoara, Marian Mihalache, condamnat la închisoare pe viaţă în Irlanda pentru o crimă petrecută în subsolul Institulului Irlandez de Management

marius mihalache
marius mihalache

Fostul vicepreşedinte PDL Hunedoara, Marian Mihalache, a fost condamnat la închisoare pe viaţă de un tribunal din Irlanda, pentru uciderea fostei sale iubite, după ce femeia, în vârstă de 35 de ani, a avut o relaţie cu un alt bărbat.

Cei 11 juraţi au luat au dat verdictul „vinovat“ în cazul românului de 49 de ani după numai o oră şi un sfert de dezbateri, scrie The Irish Times în ediţia electronică. Marian Mihalache a pledat „nevinovat“ pentru uciderea fostei sale iubite, Loredana Pricajan, pe data de 28 ianuarie 2010. Loredana Pricajan, asistentă medicală, a fost găsită moartă în dormitorul acuzatului, într-un apartament închiriat la subsolul Institulului Irlandez de Management (IMI) din Sandyford. Victima avea două răni tăiate, în zona gâtului, iar artera carotidă era secţionată. Fostul vicepreşedinte PDL Hunedoara prezenta şi el răni la gât şi la încheieturile mâinii. În decursul anchetei, Marian Mihalache le-a spus anchetatorilor irlandezi că femeia l-ar fi tăiat pe el la mâini şi la gât şi nu invers, iar apoi nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat. Medicul care a analizat rănile fostului vicepreşedinte PDL Hunedoara a ajuns la concluzia că acestea au fost auto-provocate. De asemenea, Michael Curtis, oficial irlandez, a declarat că rănite pe care le avea Loredana Pricajan au fost provocate pe la spate, aşa că aceasta nu avea cum să se taie singură.

Marian Mihalache a zburat din România la Dublin cu numai trei zile înainte de comiterea crimei. Acesta a adus cu el, la momentul respectiv, două cutiţe şi nu şi-a anunţat iubita, Loredana Pricajan, că o va vizita. S-a cazat în apartamentul din subsolul IMI, apoi a mers către apartamentul victimei, fără însă a o contacta la acel moment.

În ziua următoare a printat o serie de hărţi cu locaţia unde Loredana Pricajan lucra şi a parcurs de câteva ori drumul până la staţia de unde aceasta lua autobuzul. Pe data de 27 ianuarie a interceptat-o, după ce aceasta ieşea din schimbul de noapte. Au mers împreună la apartamentul lui Marian Mihalache, unde acesta a pus semnul cu „nu deranjaţi“ pe uşă, iar apoi a ridicat receptorul telefonului din furcă şi l-a lăsat aşa până a doua zi dimineaţa, pe 28 ianuarie, când a sunat la recepţie după ajutor.

La sosirea poliţiei, femeia era moartă de mai multă vreme şi zăcea pe pat, într-o baltă de sânge. Anchetatorii au găsit cele douî cuţie ale ucigaşului pătate de sânge. Telefonul victimei a fost găsit spart şi cu sânge aparţinând lui Marius Mihalache pe baterie. Acuzatul a susţinut că în noaptea rpecedentă a discutat cu iubita sa despre stresul de zi cu zi, iar aceasta l-a întrebat dacă are curajul să-şi ia viaţa. Mihalache susţine că Loredana Pricajan a luat apoi un cuţit şi şi-a tăiat gâtul. Cu toate acestea, anchetatorii au descoperit în telefonul lui Marius Mihalache înregistrări cu femeia plângând la duş. Se putea auzi cum fostul vicepreşedinte PDL Hunedoara o întreba pe victimă de actualul ei iubit şi o ameninţa cu postarea înregistrărilor cu femeia goală pe Internet. „O să pun asta pe YouTube, să vadă lumea că eşti curvă“, ameninţa Marius Mihalache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel