Codruța Kovesi a dat publicităţii stenogramele discuţiilor dintre Vântu şi jurnaliştii de la Realitatea

Jurnalistul Victor Ciutacu a publicat pe blogul său două imagini din care reiese că stenogramele discuţiilor dintre Sorin Ovidiu Vântu şi jurnaliştii de la Realitatea TV au fost trimise de procurorul general al României, Codruţa Kovesi, lui Mircea Marian de la Evenimentul Zilei.

[caption id="attachment_52099" align="alignleft" width="300" caption="Sursă foto: www.ciutacu.ro"][/caption]

Emailul dintre cei doi ar fi trebuit să fie confidenţial, dar Mircea Marian a fost destul de imprudent încât să trimită mesajul mai departe şi astfel a ajuns la redactorul şef la ziarului Jurnalul Naţional.

"Cătălin Tolontan a încercat, cândva, să argumenteze, într-un text logic, că stenogramele convorbirilor dintre Vântu şi ziariştii Realitatea nu aveau cum să apară în presă fără să fie date cu dedicaţie de către una din părţile implicate. Evident că buldogii democraţiei cătuşelor, clasicii beneficiari ai scurgerilor din dosare, au băgat-o pe aia cu dosarele publice şi datele puse la dispoziţia mass-media, cu operativitate şi în deplină transparenţă, de justiţia reformată. Evident că minţeau. Şi mai jos aveţi dovada. Ele s-au livrat, odată cu rechizitoriul şi în acelaşi timp cu trimiterea lui către Tribunalul Bucureşti, de către Laura Codruţa Kovesi, procuror general al României, între alţii, celui mai detestabil slujitor al regimului, Mircea Marian, bănuit pe nedrept că ar fi jurnalist. Care, isteţ şi prevăzător nevoie-mare, a simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii bucuria de fi util şi de a vedea nişte ziarişti târâţi în noroi. Ca de fiecare dată, orice secret electronic pe care-l ştiu doi oameni devine, prin forward, ştire de interes public", scrie Victor Ciutacu.

De asemnea, jurnalistul observă şi imprudenţa Codruţei Kovesi, care a trimis rechizitoriul de pe adresa de serviciu.

[caption id="attachment_52100" align="aligncenter" width="300" caption="Sursă foto: www.ciutacu.ro"][/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel