Mirela Vaida nu este doar o prezentatoare de succes, ci și o gospodină iscusită. Chiar dacă vedeta își petrece aproape fiecare zi pe platourile de filmare, aceasta își face timp întotdeauna și pentru a le pregăti celor dragi câteva delicatese moldovenești. Și, pentru că este atât de pricepută în bucătărie, am rugat-o pe Mirela Vaida să ne dezvăluie rețeta ei de cozonac moldovenesc, astfel încât să inspire cât mai multe gospodine.
Ingrediente pentru aluat:
- 2 kg de făină albă
- sare
- zahăr
- drojdie umedă sau uscată
- unt gras
- smântână grasă
- coaja unei lămâie
- 7-8 ouă
- esențe
- apă minerală
Ingrediente umplutură:
- rahat
- miez de nucă
-zahăr
- cacao
- lapte
- esențe
- ouă
Mod de preparare:
„E rețeta mamei mele. E cu foarte multe ouă. Se frământă toate ingredientele pentru aluat, pe care îl lăsăm la dospit destul de mult, cam două ore, la căldură, și apoi ...
Citește continuarea pe Spectacola.ro.