DCNews Homepage Praful de budincă pus în pandișpan, cel mai tare secret. Ce efect are. Vei fi încântat de rezultat!

Praful de budincă pus în pandișpan, cel mai tare secret. Ce efect are. Vei fi încântat de rezultat!

Pandişpanul va căpăta o culoare persistentă şi va fi foarte pufos, dacă folosiţi cu 2 linguri mai puţină faină decât în reţetă şi adăugaţi un praf de budincă cu aromă de frişcă, apoi amestecaţi foarte bine.

Votca adăugată în aluatul pentru plăcintă face minuni. Alcoolul se va evapora în timpul gătirii, astfel că plăcinta nu va avea gust de votcă. Însă, adăugând votcă nu este necesară foarte multă apă, iar acest mic truc te ajută să obţii un aluat cu unt fărâmicios perfect.

De asemenea, pentru ca aluaturile de patiserie să fie fragede, foloseşte ingrediente reci (făina, untul, ouăle). Le poţi pune la frigider înainte. După ce ai făcut aluatul, mai lasă-l 30 de minute la rece.

Când prepari o prăjitură cu unt, congelează-l mai întâi şi apoi dă-l prin răzătoare pentru a-l încorpora mai uşor în aluat.

Vezi și: De ce să tai prăjiturile cu un cuțit umezit. Trucul genial folosit în restaurante

Fursecuri de casă. Rețeta veche din caietul bunicii. Sunt extrem de delicioase!

Știri similare din categoria Vezi toate articolele