DCNews Lifestyle Pastă de cartofi cu pește afumat. Rețetă simplă cu gust aparte

Pastă de cartofi cu pește afumat. Rețetă simplă cu gust aparte

cartofi

Pasta de cartofi cu pește afumat este potrivită pentru micul dejun, pentru sandwich-urile copiilor sau pentru un apertitiv înainte de masa de prânz. Se pregătește ușor și are un gust aparte, scrie carteadebucateamamei.ro.

INGREDIENTE


- 4 buc. Cartofi potriviți

- 1 buc. Pește afumat

- 1 buc. Ceapă medie

- Ulei de floarea soarelui sau de măsline

- 1 buc. Lămâie. Se folosește doar zeama

ETAPE


1. Se fierb cartofi și se lasă la răcit. Ulterior se curăță de coajă.

2. Se dau cartofii prin răzătoare, se mărunțește peștele afumat (fără oase) cu furculița.

3. Cartofii cu peștele se freacă până devine o pastă, se adaugă ceapa tăiată mărunt, puțin ulei și zeama de lămâie.

Poftă bună!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele