Oamenii care urmează respectiva dietă au o cantitate de două ori mai mare dintr-un biomarker care favorizează apariția bolilor de inimă, arată primul studiu major care a examinat impactul dietei asupra bacteriilor intestinale.
Dieta care crește riscul de boli de inimă. Pericol pentru sănătate
De Anca Murgoci
Publicat pe 23 iul 2019, 20:18
-
-
-
-
-
- Cum se transmite lepra. Tratamentul poate dura până la doi ani12.12.2025, 16:34
-
-
-
- Portocalele se mănâncă cu tot cu pieliță. De ce să nu o mai cureți11.12.2025, 22:26
-
-
-
-
- De ce este bine să mănânci două porții de arahide pe zi08.12.2025, 23:58
-
-
-
-
- Virusul sincițial respirator: cum ajută vaccinarea mamei în sarcină?06.12.2025, 13:09
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Colegiul Farmaciștilor: Vaccinarea în farmacii e sigură și accesibilă02.12.2025, 13:31
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Boala lui Christian Sabbagh. A ținut-o secret până acum23.11.2025, 19:32
-
-
-
-
-
- Cum să scapi de răceală mai repede? Un truc simplu pentru nasul înfundat20.11.2025, 18:06
-
-
-
- Ministrul Sănătății laudă noua generație de medici după Rezidențiat19.11.2025, 19:43
-
- Medicul Flavia Groșan a murit19.11.2025, 13:56
-
-
-
-
- Terapia hormonală, aliatul menopauzei: Ce trebuie să știe femeile17.11.2025, 22:29
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Ministerul Sănătății anunță 5.374 de locuri la Rezidențiat 202516.11.2025, 12:25
-
-
-
-
-
-
-
-