DCNews Lifestyle Ciulama de pui, secretele unei rețete de succes. Spune-le și celorlalți

Ciulama de pui, secretele unei rețete de succes. Spune-le și celorlalți

Rețetă

Ciulamaua de pui se prepară extrem de ușor. În rândurile ce urmează, descoperă secretele unei rețete de succes:

Ai nevoie de:

5 - 6 pulpe de pui

200 ml de smântână 

2-3 linguri de făină

o ceapă  

mărar sau pătrunjel  

ulei

piper

sare

Ciulama de pui, mod de preparare


Pune câteva linguri de ulei într-o tigaie. După ce se încinge, adaugă pulpele de pui. Nu le lasă mult pe foc, ci cât să se rumeneasca ușor. Între timp, pune într-o cratiță ceapă tăiată mărunt și las-o la călit. După ce devine sticloasă, pune făină și amestecă bine. Toarnă 150-200 ml de apă și continuă să amesteci. Apoi adaugă în ciulama pulpele de pui și lasă preparatul să fiarbă timp de zece - 15 minute, amestecând frecvent.

Spre final, adaugă smântâna, sarea și piperul și mai lasă preparatul să fiarbă 5-8 minute. Cu două minute înainte să oprești focul, adaugă mărarul ori pătrunjelul tocat mărunt, notează divahair.ro. Servește ciulamaua de pui cu mămăligă.

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele