A fost prins presupusul agresor al tânărului înjunghiat mortal lângă un liceu din Craiova

cutit
cutit

Poliţiştii l-au prins pe presupusul agresor al celor doi tineri din Craiova, dintre care unul a fost înjunghiat mortal în apropierea liceului „Tudor Arghezi“, informează surse judiciare.

Informaţia privind prinderea suspectului a fost confirmată şi de prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, însă niciuna dintre surse nu a putut da detalii despre locul şi modalitatea în care a fost prins tânărul, transmite Mediafax.

Primul-ministru Emil Boc a avut o discuţie telefonică cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pe tema incidentului de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova . Şeful Executivului i-a cerut lui Iugaş să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr în faţa unităţii de învăţământ, iar în urma incidentului unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.Unul dintre adolescenţi, Andrei Eduard G., care era în clasa a XI-a, a fost lovit cu cuţitul în inimă. Conform Florentieni Popescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, medicii au încercat timp de aproximativ 30 de minute să îl resusciteze pe adolescent, însă fără succes. Cel de-al doilea elev atacat cu cuţitul a fost rănit la spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel