ZVON. Vladimir Putin ar fi MURIT

Ludmila, fosta soţie a lui Vladimir Putin, susține într-un interviu  în presa occidentală, că liderul de la Kremlin ar fi  decedat, iar cel care se află la conducerea Federației Ruse nu este altcineva decât o sosie a acestuia.

Dezvăluirea  alimentează speculaţiile din martie, când s-a discutat despre dispariţia liderului de la Kremlin zile bune.

Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că fostul ofiţer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorinţele elitelor din Rusia. Văzută de mulţi drept o excentrică, ziarista şi-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soţie a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăieşte în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identităţi false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani, scrie Mediafax.

Citește și: Vladimir Putin, prima apariție publică în 11 zile: E plictisitor fără zvonuri

Aceasta susţine că fostul soţ a fost trecut pe "linie moartă", cei mai bogaţi oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit aşa cum se aşteptau interesele. Este ştiut faptul că Putin avea mai multe sosii, iar când una dintre acestea a ajuns să interpreteze suficient de bine rolul liderului rus, i-ar fi luat locul.

Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, adică exact când ziarele speculau pe seama faptului că el ar fi grav bolnav. După o scurtă perioadă de incertitudine, Putin a fost văzut din nou în public, dar conform fostei soţii acesta nu era altceva decât o sosie care interpreta aproape perfect fiecare gest al preşedintelui rus.

Citește și: Mister. De ce a dispărut Vladimir Putin în ultimele zile

Ludmila Putina spune că, deşi sosia seamănă izbitor cu Vladimir Putin, asemănările nu sunt tocmai perfecte. Aceasta ar avea o cicatrice deasupra spâncenei, în fapt acesta fiind doar  o marionetă cu putere, comandată din umbră de miliardarii ruşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel