Zona liberă de corupție. Campania Declic în care primești acasă kitul de activist

Zona libera de coruptie
Zona libera de coruptie

Peste 1000 de cetățeni și-au declarat spațiile private ”Zone libere de corupție” și vor arbora steagul galben al campaniei Declic la locuințele sau firmele lor în cadrul unei campanii al asociaței Declic.

Potrivit unui comunicat al asociației, în doar trei zile de la lansarea campanieiDeclic, 1000 de persoaneși 80 de firme s-au înscris și susțin lupta împotriva corupției și a corupților. Cei care vor să se alăture se pot înscrie aici:http://zonaliberadecoruptie.declic.ro/ "Oricine își poate declara apartamentul, biroul, firma și chiar masa de la terasa unde iese cu prietenii Zonă Liberă de Corupție și așa transmitem un semnal clar către politicienii care ne reprezintă", se arată în comunicat.

Primești acasă kitul de activist

Prima Zonă Liberă de Corupție a fost declarată la Sibiu, de către grupul ”Vă vedem”. Cei mai mulți cetățeni care au declarat Zone Libere de Corupție până acum sunt din București-300, urmați de Cluj -100, Sibiu -100 și Constanța-70. "Nici românii din diaspora nu au rămas indiferenți. Românii din Spania, Italia, Portugalia, Austria, Germania, Danemarca, Anglia, SUA, Norvegia, Canada și Cehia cer o țară în care corupții să fie pedepsiți, iar legile să fie corecte", se mai arată în comunictul Declic. Celor  care se înscriu în campanie, asociația le va trimite un kit de activist, care include materialele pentru Zona Liberă de Corupție, precum și documente explicative despre Codurile Penale și modificările aduse acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel