Urmărește emisiunea live


Zonă din Sectorul 6, modernizată: străzi şi trotuare reparate, parcări refăcute, locuri noi de joacă

Loc de joaca
Loc de joaca

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU), a finalizat lucrările de modernizare în zona de locuinţe din Strada Preciziei, Cartierul Militari (în apropierea Complexului Rezidenţial West Gate).

Concret, în zona Preciziei nr. 14-16, toate arterele secundare şi trotuarele au fost reparate, parcările dintre blocuri au fost refăcute complet şi s-au creat altele noi, iar spaţiile verzi au fost readuse la viaţă de lucrătorii ADPDU Sector 6, înlăturându-se inclusiv construcţiile ilegale. Pentru protecţia spaţiilor verzi nou-create, acestea au fost împrejmuite cu gard metalic.

„Mă bucur să văd că şi zona Preciziei se integrează de acum pe harta modernă a Sectorului 6, alături de toate celelalte lucrări de mare amploare de reabilitare din Militari: reamenajarea peisagistică a Bulevardului Iuliu Maniu şi introducerea sensurilor unice pe străzile secundare. Cartea de vizită a Sectorului 6 va deveni, cu siguranţă, cartea de vizită a Bucureştiului", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Locuri noi de joacă pentru copii, moderne şi sigure


Locul de joacă dintre blocuri a fost refăcut complet, iar alt loc de joacă a fost construit de la zero, fiind echipat cu aparate de joacă moderne şi sigure pentru copii.

„Întreaga zonă a căpătat o înfăţişare nouă, atât în ceea ce priveşte partea carosabilă, cât şi cea pietonală. Lucrările de reparaţii au cuprins străzile adiacente blocurilor de trei şi patru etaje din Strada Preciziei nr. 14-16, trotuarele, parcările şi spaţiile verzi, acestea fiind executate într-un timp scurt de echipele noastre", a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.
Tot în această zonă, au fost reamenajate locurile de parcare dintre blocuri şi au fost create altele noi, fiind puse la dispoziţia membrilor comunităţii, în total, 98 de parcaje de reşedinţă.

Toate acestea au fost încărcate pe platforma on-line pentru atribuirea în mod transparent a locurilor de parcare în sistem electronic, la adresa parcari.adps6.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel