Zona de Vest a Capitalei poate rămâne fără curent electric.

bec
bec

Cartierele Militari, Drumul Taberei, zonele Cotroceni, Panduri şi zona centrală ar putea rămâne fără energie electrică, după ce au fost distruse două cabluri din galeria subterană edilitară 13 Septembrie.

Autor: Atoussa Bassiri

Consecințele faptului că cele două cabluri au fost distruse s-au manifestat încă de marți, când mall-ul Afi Palace a rămas fără energie electrică timp de 27 de minute.

În urma acestor acţiuni grave, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a scăzut în zona de vest a Capitalei şi este posibilă apariţia unor avarii, în cazul cărora timpul de remediere va fi mai mare.

"În aceste circumstanţe, recomandăm locuitorilor din zona de vest a Capitalei să acorde o atenţie deosebită eficientizării consumului de energie electrică astfel încât să nu se producă eventuale avarii cauzate de supraconsum care ar putea fi cu greu remediate, într-o perioadă mai lungă de timp", a precizat Enel Distribuţie Muntenia.

Echipele de intervenţie ale Enel Distribuţie Muntenia vor lucra în următoarele zile pentru a repara cablurile afectate. Pagubele iniţiale şi costurile de reparaţie sunt estimate la 600.000 de lei.

De asemenea, Enel Distribuţie Muntenia a informat autorităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) despre acest incident, pentru demararea unei anchete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel