ZODII. TOP zodii care nu iartă și nu uită nimic

Rodica Mitu / 21 feb 2018 / 17:34

Pentru unele semne zodiacale cuvântul „iertare” nu face parte din vocabularul lor.

Taur 

Nativul Taur păstrează în preajma sa doar prietenii adevărați. Acceptă cu greu trădările și lipsa loialității. De aceea, trebuie să știi că nativii Taur sunt genul de oameni care pot sta supărați la nesfârșit. Țin minte toată viața dacă ai călcat strâmb în fața lor și chiar sunt șanse reale să se răzbune pe tine. Ai grijă să nu îi dezamăgești pentru că nu te vor ierta niciodată. Nativul din zodia Taurul este genul de persoană care vrea să îți accepte scuzele, dar este mult prea încăpățânat ca să plece capul.

Leu 

Nativul din zodia Leu este ultima persoană pe care ai vrea să o dezamăgești vreodată. Fiind firi mândre, orgoliul lor este ușor de rănit. Devin persoane extrem de diferite atunci când sunt supărate, deoarece se tem să arate că sunt răniți. Dacă le-ai greșit cu ceva, dacă i-ai mințit, sau mai ales dacă le-ai făcut ceva rău, vor ține minte toată viața ofensa adusă. 

[citeste si] 

Balanță 

Nativul din zodia Balanță nu te va ierta niciodată pentru că, probabil, te-a evitat până în punctul în care nici măcar nu mai ai șansa să îți ceri iertare, potrivit elle.ro. Dacă le-ai trădat încrederea, niciodată nu o mai poți recupera. Nu-și pot controla mimica feței atunci când i-ai supărat sau deranjat. Pun foarte multe lucruri la suflet, dar nu sunt capabili să facă rău. În general, balanțele nu poartă pică mai mult de o secundă, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi.