ZODII. Toată lumea le vrea alături

Cei care se poartă cu partenerele lor cu grijă sunt născuți în zodiile rac, fecioară și vărsător.

Rac

Acest nativ va avea grijă să te facă să te simți că și cum ai fi cea mai importantă persoană de pe pământ. Ar face orice să îți fie bine. Te va aștepta cu masă plină de bunătăți, el va face cumpărăturile, va face curățenie, ba chiar va și calcă toate hainele, numai că tu să nu depui niciun efort. Practic, Racul e cel care va transforma relația într-una de poveste.

Fecioară

De un partener loial și un prieten de nădejde vei avea parte și alături de un nativ Fecioară. Pune mult suflet în relație și nu suportă să te vadă supărată. Va avea grijă întotdeauna să ai parte de tot ce e mai bun, să nu duci lipsă de nimic. Este un bărbat dulce, mereu cu simțul umorului, gata oricând să te salveze dintr-o situație mai grea.  

[citeste si]

Vărsător

Veți râde mult împreună și vei realiza că, de fapt, face totul ca tu să te simți perfect și perfectă, notează ele.ro. Este foarte cald, foarte sensibil, e blând și bun la suflet, genul de bărbat pe care odată ce l-ai cunoscut îți va fi greu să mai stai departe de el. Este un altruist, gata să sacrifice totul pentru tine și are mereu un cuvânt blând de încurajare exact atunci când ai cea mai mare nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel