ZODII. Relații care nu au nicio șansă. Sunt sortite eșecului

Horoscop
Horoscop

Există câteva perechi de semne zodiacale care au cea mai slabă compatibilitate.

Capricorn + Vărsător

Capricornul este o zodie de pământ, iar Vărsătorul, de aer. Capricornului îi place să facă planuri cât mai detaliate și nu îi plac schimbările, pe când Vărsătorul este o fire aventuroasă. Capricornul vrea să acumuleze bunuri materiale și își arată iubirea într-un mod practic. Vărsătorul are nevoie de cineva dornic să se ofere cu totul pentru iubire. Relația dintre aceste două semne zodiacale nu va funcționa.

Balanță + Taur

Taur este o zodie de pământ, iar Balanța o zodie de aer. Nevoia Taurului de loialitate poate părea sufocantă pentru Balanță, iar nevoia Balanței de a avea dreptate îl poate enerva pe Taur, care este încăpățânat, notează elle.ro.

Fecioară + Gemeni

Fecioara este o zodie de pământ, iar Gemeni o zodie de aer. Fecioara este practică și realistă, pe când Gemenii sunt visători. Gemenilor nu le place să stea într-un loc prea mult timp și sunt mereu în mișcare. De asemenea, ei cred în idei și viziuni și nu le pasă de părerile celorlați. Fecioara este și ea visătoare, dar este foarte practică și se concentrează să rezolve totul la timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel