ZODII. Lovitură cumplită pentru o zodie. Se află la răscruce

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

O zodie va traversa un interval dificil, în care va fi nevoită să ia niște decizii ferme, fără să implice latura sentimentală.

Provocarea grea de care va avea parte îl va demoraliza puternic pe nativul rac, un sensibil prin excelență. A pornit pe un drum periculos, plin de obstacole, care îl dărâmă sufletește. Se simte obosit și face greșeli, în alte condiții nepermise.

Începutul primăverii aduce o serie de ghinioane, care se vor ține scai de cei născuți în Rac. Se află la o răscruce și trebuie să aleagă încotro vor merge de acum înainte. Sunt momente de nesiguranță, în care simt că totul se năruie în jurul lor. Sunt convinși că nu vor mai fi capabili să iubească așa cum au făcut-o până acum, că nu vor mai putea clădi nimic bun de acum înainte. Fricile și îndoială pun stăpânire pe acești nativi.

O serie de provocări în plan financiar îndeamnă la prudență. Racii vor pierde bani, fie că e vorba de diminuări de venituri sau de un pariu riscant pe care l-au făcut și care se dovedește a fi în defavoarea lor.

[citeste si] 

Sunt pierderi mari pe toate planurile în următoarea perioada pentru Rac, potrivit ele.ro, de aceea nativii trebuie să fie foarte vigilenți, să facă alegerile în cunoștință de cauză, să nu pună inima înaintea rațiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel