ZODII horoscop: Copilul tău e născut în această zodie? Va deveni celebru și bogat

prințesă
prințesă

ZODII horoscop: Un studiu american a arătat care este cel mai înclinat semn zodiacal spre celebritate.

ZODII horoscop: A fi născut în perioada ianuarie - februarie pare de bun augur. Potrivit unui studiu american publicat în Journal of Social Sciences, copiii născuți în zodia Vărsător, între 21 ianuarie și 19 februarie, au șanse foarte mari să ajungă bogați și celebri. Sau cel puțin să ajungă în funcții înalte, foarte bine plătite.

ZODII horoscop: Specialiștii au studiat 100 vedete, alese în mod aleatoriu, și au constatat că majoritatea dintre ele erau născute în această perioadă. Surprinzător este că rezultatul a fost același și în momentul în care studiul a fost extins la 300  celebrități. Așadar, s-ar părea că există o legătură între succes și data nașterii, scrie Parents.fr.

ZODII horoscop: Nativul Vărsător este creativ, independent și detașat, deținător a nenumărate calități deosebite. Vărsătorul este inteligent și, în multe privințe, un excentric, pentru că nimic din ceea ce face nu este obișnuit. Este capabil să se dedice acțiunilor umanitare, pentru că știe să lucreze în beneficiul umanității. Vărsătorul este un original, un gânditor excelent, dând naștere unor idei avansate, indiferent de domeniul spre care se îndreaptă.

VEZI ȘI: Zodii 2019: Zodiile care își schimbă cariera. Succes profesional!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel