ZODII. Femei care depășesc orice bărbat la inteligență

Unele zodii au o inteligență ieșită din comun.

Săgetător

Femeia Săgetător este o adevărată comoară. Mama Natură a înzestrat-o cu o inteligență ieșită din comun. Are un spirit de observație foarte bine dezvoltat și reușește să se descurce în orice situație, oricât de complicată ar fi. E foarte ambițioasă. Vede întotdeauna dincolo de situația în sine și stabilește o altă perspectivă a lucrurilor, mult mai apropiată de ceea ce urmează să se întâmple. Cu alte cuvinte, este o vizionară.

Capricorn

Iscusința femeii Capricorn vine din echilibrul său, din studiu și din ambiție. E însetată de cunoaștere, motiv pentru care își conturează o cultură generală bogată. Își dorește mereu să se dezvolte personal și profesional, își fixează obiective și nu se lasă până nu le atinge. Știe foarte bine să își scoată în evidență calitățile.

Pești

Femeia din zodia Pești este întruchiparea înțelepciunii. E ca o zeiță. E delicată, frumoasă și feminină, dar în același timp emană un grad sporit de inteligență, o istețime peste medie, notează ele.ro. Nativa reușește să observe lucruri pe care alțîi nu le văd și chiar are o înclinație spre filosofie.

[citeste si]

Mintea ei ascuțită și profundă o ajută să depășească multe provocări ale vieții.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel