ZODII. Ei sunt fidelii zodiacului

Există și persoane care iubesc doar o singură dată cu adevărat.

Fidelii zodiacului sunt născuți în următoarele trei zodii:

Taur

Dacă ai norocul să fii persoană de care s-a îndrăgostit nativul Taur, atunci poți fi convins că iubirea sa va fi veșnică. Pentru că Taurul e un loial prin definiție și va da tot ce are mai bun pentru a te păstra alături de el. Caută stabilitatea într-o relație și va crea o legătură indestructibilă. În cazul în care apar totuși fisuri și relația începe să devină tensionată, nativul predă armele, dar nu se va mai îndrăgosti a doua oară.

Scorpion

Cine și-ar imagina că un Scorpion rămâne fidel unei singure iubiri? Ei bine, oricât de mult i-ar plăcea nativului să își trăiască viață din plin, în adâncul inimii sale nu va reuși niciodată să iubească de două ori cu adevărat. Abia când a descoperit acea persoană potrivită perfect cu sine își va da frâu liber sentimentelor. Și îi va rămâne fidel toată viața, chiar și cu riscul de a-și pierde prietenii de distracție.

[citeste si] 

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte sensibili, potrivit ele.ro. Tocmai de aceea, se atașează sentimental de o persoană doar după ce au testat-o bine înainte. Abia când consideră că este jumătatea lor perfectă, se vor îndrăgosti până peste cap și nimeni și nimic nu va mai conta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel