ZODII. De câtă afecțiune are nevoie fiecare zodie

Unii oamenii au multă nevoie de afecțiune, în timp ce alții sunt mai independenți și nu simt nevoia să arate sau să aibă parte de afecțiune în fiecare secundă din zi.

Rac

Persoanele din zodia rac arată afecțiune când cei din viața lor au mai mare nevoie de ea. Faptul că ai o intuiție foarte bună te ajută să știi întotdeauna când partenerul tău are nevoie de grijă emoțională. 

Pești

Peștii sunt cu adevărat afectuoși. Adori să petreci timp cu oamenii tăi preferați și simți că ți se face dor de aceste persoane chiar dacă au trecut doar câteva zile de când nu le-ai mai văzut.

Balanță

Balanțele sunt romantice. Îți plac plimbările cu persoana iubită, așa că te vei simți foarte apropiată de partenerul tău, indiferent dacă sunteți împreună de 3 luni sau de 3 ani. Pentru tine, o zi nu este completă dacă nu ai avut parte de afecțiune. Chiar dacă nu poți petrece timp fizic cu partenerul tău, îl vei suna în timpul pauzei de prânz pentru a-i spune cât de tare îți lipsește.  

Fecioară

Fecioara oferă suport oamenilor din jur. Îți dorești tot ce e mai bun pentru oamenii pe care îi iubești. Știi că nu poți controla totul în viață, deși încerci să o faci, dar oferi întotdeauna sprijin, consierând că asta ajută. După părerea ta, afecțiunea poate veni în toate formele și mărimile, acesta fiind motivul pentru care îți place să ajuți oamenii și să le trimiți mesaje și texte de încurajare.  

Taur

Taurii nu fac întotdeauna gesturi mărețe, dar le place să își arate sentimentele prin lucruri mărunte. Ești genul care le oferă oamenilor pe care îi iubești cadouri simbolice pentru că vrei să le arăți că te gândești la ei. 

Scorpion

E aproape imposibil ca un scorpion să fie ignorat. Îți place să îți arăți dragostea prin cuvinte mai mult decât prin gesturi, pentru că știi întotdeauna ce să spui.  

Berbec

Berbecii nu arată des afecțiunea. Pentru a arată afecțiune, ai nevoie de un partener dinamic, care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Trăiești intens și vrei pe cineva care să aprecieze acest lucru la tine.  

Gemeni

Gemenii pot deveni afectuoși cu persoanele cu care se distrează, dar dacă nu există acel "click", șansele de a se apropia de persoana respectivă sunt minime. Vrei să ai în jur întotdeauna persoane lângă care te simți bine, așa că dacă nu vei mai simți această stare de bine lângă cineva, pur și simplu vei pleca să îți cauți fericirea în altă parte. Pentru tine, afecțiunea înseamnă să îți lași orgoliul de-o parte. 

Săgetător

Săgetătorii nu se tem să arate afecțiune... uneori. Consideri că ai o reputație de menținut, care constă în faptul că îți place să fii singură. Flirtezi și te joci, până observi că partenerul tău a devenit prea apropiat de tine. În acest caz, intri în panică și începi să te îndepărtezi.

Leu

Leii au o inimă caldă și le place să primească afecțiune de la ceilalți, dar se pierd când trebuie să o arate și ei. Ai o idee referitoare la felul în care ți-ar plăcea să îți arăți afecțiunea față de personale dragi, dar nu te prea pricepi la pusul în practică. 

Capricorn

Capricornilor le plac relațiile de lungă durată, dar nu arată prea multă afecțiune. Ai mult control de sine, ceea ce te face să nu arăți prea multă dragoste, chiar dacă ai sentimente intense față de cineva. Încerci să găsești o metodă mai practică prin care să îți arăți sentimentele.

[citeste si]

Vărsător

Vărsătorilor nu le place să își arate sentimentele, notează ele.ro. Tinzi să te concentrezi pe tine însăți și pe propriile tale aspirații în viață și ți-e greu să faci loc și altor persoane în viața ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel