ZODII de care NU ai cum să scapi

De unele semne zodiacale nu scapi prea ușor. Intri în viața lor, de cele mai multe ori dintr-o întâmplare, apoi nu mai reușești să ieși, căci se țin scai de tine. 

Taur

Îi dai un deget Taurului și el îți ia toată mâna. Nativul nu are intenții rele, doar că nu își prea cunoaște limitele. Îi place să curteze, dar se întâmplă și să nu găsească persoana potrivită cu care să flirteze și atunci va primi un răspuns negativ. Nu se va lăsa, ci va merge mai departe.

Scorpion

Chiar dacă îl urăști cu toată ființa ta, iar el știe acest lucru, tot își va dori să se afle în preajma ta. Tu îl dai la o parte, iar el apare din nou, iar și iar, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Consideră că e dreptul lui să se impună pentru a deține controlul.

[citeste si] 

Pești

Nativul acesta, pe cât de blând pare, e capabil să îți facă viața un calvar, potrivit ele.ro. Nu acceptă refuzul, nu suportă să fie dat la o parte, motiv pentru care va continua să se insinueze în viața ta găsind fel și fel de pretexte. Și atunci când crezi că ai scăpat de el, inventează ceva, găsește o scuză și reapare prin preajma ta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel