ZODII. Cum să-i spui ADIO în funcţie de zodie

Zodiile reacţionează diferit în momentul în care vine timpul să li se spună adio.

Berbec

Berbecii simt nevoia de obicei să fie activi tot timpul. Aceștia sunt foarte optimiști, aleg să privească partea frumoasă a vieții și sunt curioși de lucrurile frumoase pe care viață urmează să le ofere. Este foarte dificili pentru ei să vadă partea rea în această situație, ceea ce este și în favoarea persoanei de la care își iau la revedere.

Taur

Taurii sunt extrem de înțelegători. Atunci când prietenii sau familia au nevoie de ei, aceștia vor fi acolo indiferent de moment sau situatie. Sunt răbdători și devotați, și chiar dacă cineva nu este gata să spună ultimul la revedere, ei sunt dispuși să aștepte până va fi momentul potrivit.

Gemeni

Gemeni se descurcă foarte bine la momentul în care își vor lua adio. Sunt expresivi, afectuoși și întotdeauna știu ceea ce trebuie să zică. Cu toate că sunt buni în aceste discuții, pot fi și indecişi. Câteodată, se tem să spună prea multe într-un moment mai serios. Din această cauză, momentele de adio pot fi mai extravagante, precum o petrecere sau un cadou, asta deoarece au tendința de a fi creativi. 

Rac

Racii tind să devină emotivi și sentimentali în aceste momente. Ei sunt dispuși să ajute tot timpul și sunt foarte apropiați de familie, așa că momentul în care sunt nevoiți să spună adio este puțin cam dur pentru ei.

Leu

Poate dura ceva până când vor putea înțelege ceea ce simt, astfel încât ar trebui să își acorde un timp de gândire, până când vor fi siguri că va reuși să spună ceea ce simt.

[citeste si]

Fecioară

Nativii din Fecioară au o metodă mai analitică în ceea ce privește aceste momente, comparativ cu alte zodii. Vor dori să scrie despre acest moment, pentru a fi sigur că au acoperit fiecare detaliu important.

Balanţă

Ei sunt adopții păcii și corectitudinii, iar asta înseamnă că tind spre a lăsa toate resentimentele să dispară, înainte de a fi pregătiți să spună adio.  

Scorpion

Potrivit elle.ro, scorpionii nu au niciodată probleme în a-și exprima sentimentele și momentele de adio li se par usoare. 

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel