Zodii. Ce nu știai până acum despre zodia ta

Rodica Mitu / 29 iul 2018 / 17:20
Zodii
Zodii

Deși, propabil, credeai că le știi deja pe toate în materie de zodii, vor exista mereu lucruri care să te surprindă.

Vărsător – Brutal de onești

Te poti baza pe nativul Vărsător pentru o părere sinceră. Onestitatea este unul din atuurile lui principale. O să îi observi în două ipostaze: foarte timizi sau foarte vorbăreți. Asta se datorează sincerității de care dau dovadă. 

Pești – Eroii zodiacului

Nativul Pești va pune nevoile altora înaintea nevoilor lui. Își asumă acest rol de erou și crede că este de datoria lui să aibă grijă de bunăstarea tuturor celor din jur. Dacă esti născut sub acest semn zodiacal sau cunoști pe cineva care este, ai grijă. Acordă atenție acestui aspect și nu lăsa pe nimeni să profite de bunătatea ta. 

Berbec – Iertători

Dacă i-ai greșit, probabil vor exista consecințe pe moment, dar mai devreme sau mai târziu, când vei crede că își vor aminti, ei vor fi uitat deja complet. 

Taur – Zodia pe care te poți baza

Taurul este o zodie de pământ, nativii fiind unii dintre cei mai stabili și cu picioarele pe pământ din tot zodiacul. Nu își bat capul cu oameni superficiali și preferă relațiile statornice, notează elle.ro. De aceea, Taurilor nu le este frică de relații de lungă durată sau la distanță, chiar dimpotrivă, caută stabilitate și nu le plac aventurile.