Zodii care vor pune cariera pe primul loc

Zodii
Zodii

Unele zodii vor avea numeroase provocări pe plan profesional vara aceasta.

Taur

În plan profesional ai ocazia să iei avant, așa că profită cât șansa este de partea ta. Șeful te privește cu ochi buni și există posibilitatea unei promovări, dacă îți joci cartea așa cum trebuie. August poate fi o luna mai complicată: se pare că atribuțiile tale în cadrul firmei nu sunt prea clar definite.

Capricorn

Vei primi cu siguranță cel puțin o propunere, iar astrele îți vor „furniza" cele mai bune argumente. Provocările continuă și în iulie, doar că atunci vei beneficia de sprijinul astrelor: cel puțin la serviciu, vei reuși să te faci ascultat/ă și să întorci situația în favoarea ta! Sfârșitul verii vine cu un bilanț mai degrabă pozitiv în ceea ce privește cariera: continui să înregistrezi progrese și să avansezi în direcția dorită.

Pești

Planetele te susțin în orice proiect de studii sau formare profesională, cât și în întâlnirile de lucru ori negocierile de orice fel. În august, astrele îți dau bătăi de cap, mai ales la job: ba un răspuns așteptat întârzie să vină, ba un coleg ori un șef nu joacă cinstit. Jupiter încearcă să te consoleze cu o propunere pentru un stagiu de formare profesională. Tot el poate provoca o schimbare în mediul profesional: fie se schimbă directorul, fie cineva care te apreciază îți propune să te coopteze în echipă, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel