Zodii care vor avea un start grozav în 2019

zodii
zodii

Zodii 2019. Există trei zodii care vor avea cel mai bun start în 2019 și sunt pregatite pentru începuturi noi.

Zodii 2019. Berbec, Fecioara și Săgetător vor avea cel mai bun început în 2019, scrie Elitedaily.com. Nativii acestor zodii vor începe cu dreptul noul an.

Astrele, într-o notă pozitivă

Dacă anul 2018 a însemnat pentru multe zodii o perioadă delicată, 2019 se anunță a fi unul puțin mai liniștit. Astrele sunt într-o notă pozitivă în ceea ce privește noul an, iar după mai mulți ani haotici, unele zodii pot vorbi despre o adevărată îmbunătățire.

Berbec este un semn astrologic, care este asociat cu constelația Berbec. Soarele este în constelația Berbec din 21 martie până pe data de 20 aprilie (depinde de an), iar după astrologia siderală din 15 aprilie până pe data de 15 mai. Opusul berbecului este balanța.

Fecioara este un semn astrologic care este asociat cu constelația Fecioara. Soarele este în constelația Fecioara de la 23 august până la 22 septembrie, iar după astrologia siderală de la 16 septembrie până la 15 octombrie.

Sagetător este zodia armoniei, spiritualității, religiei, filozofiei, visului, celor care urmăresc idealuri înalte. Este zodia marilor călătorii și a studiilor înalte, celor care urmăresc să aibă o imagine exterioară frumoasă și rareori vor fi preocupați de conținutul prezentat într-o formă frumoasă. Sunt cinstiți, altruiști și generoși, îmbelșugați și plini de bunăvoință. Deseori ar putea uita să se preocupe de propria persoană, dăruidu-se cu tot ce au unei cauze nobile și altruiste, ei trebuie să învețe să depășească latura estetică și să descopere funcționalul.

VEZI ȘI: Zodii. ZODIA în care sunt născuți cei mai mulți miliardari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel