Zodii care nu pot trece peste o despărțire

Zodii care vor da lovitura. Viața le întoarce binele făcut
Zodii care vor da lovitura. Viața le întoarce binele făcut

Unele zodii trec repede peste o despărțire, în timp ce altele nu-și pot uita partenerul.

Iată care sunt zodiile ce nu pot trece ușor peste o despărțire și cele ce își găsesc rapid un nou partener:

Berbec

Berbecii pot trece foarte repede peste o despărțire și este foarte rar cazul în care rămân cu gândul blocat la fostul partener. Pentru ei nu este necesar să caute dragostea pentru că ea îi va găsi de la sine. 

Taur

Având în vedere că sunt foarte stabili emoțional, o despărțire nu îi va distruge pe tauri. Sunt foarte deschiși cu persoana iubită și poți cu adevărat să te bazezi pe ei. O despărțire pentru ei înseamnă mai mult timp pentru ei înșiși și mai multe petreceri.

Leu

Leii sunt foarte încrezători în ei înșiși așa că nu vor avea remușcări legate de fostul partener. O dată ce a spus „la revedere", o persoană Leu nu se va gândi o a doua oară.

Săgetător

Nu au nicio problemă în a pune capăt unei relații, uneori este chiar surprinzător cum săgetătorii pot trece atât de rapid peste o despărțire.

Vărsător

Vărsătorii nu se uită înapoi când pun capăt unei relații, dar nici nu vor găsi prea ușor un nou partener. Le place să fie singuri pentru o perioadă înainte de a se implica emoțional într-o relație. 

Pești

Peștii sunt plini de compasiune, fiind capabili să treacă destul de repede peste despărțiri. Acceptă orice fel de situație și fac orice pentru a fi fericiți. 

Fecioară

Din cauza timidității îi este greu să se despartă de persoana iubită, fiindu-i și mai dificil să găsescă un înlocuitor. Pentru fecioare nu este ușor să-și găsescă un nou partener căci pentru ele asta implică să iasă din zona lor de comfort. 

Balanță

A trece mai departe peste o despărțire nu este punctul lor forte și prin urmare vor încerca din răsputeri să facă relația să funcționeze. 

Scorpion

Scorpionii sunt încăpățânați într-o relație. Le va fi foarte greu să depășească momentul despărțirii.

Capricorn

Capricornii se vor gândi tot timpul la cum vor întemeia o familie. Însă nu trebuie să te sperie acest lucru, căci nu ți-l vor spune decât la momentul potrivit, când se simt confortabil. 

Gemeni

Gemenilor nu le place deloc să fie singuri, așa că nu suportă despărțirile. Nu își găsesc parteneri prea ușor așa că încearcă pe cât posibil să facă relațiile să dureze.

Rac

Adoră să fie într-o relație, căci sunt foarte sensibili și sentimentali. Din cauza loialității lor debordante, au tendința de a rămâne cu gândul la fostul lor prieten, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel