ZODII care nu pot avea relaţii la distanţă

Există câteva zodii care nu se pot implica în relaţii la distanţă.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt pretențioși și au multe așteptări de la o relație, ceea ce este destul de dificil chiar și în viață de zi cu zi, ce să mai zicem de o relație la distanță. Gemenii au nevoie de o atenție constanța din partea partenerului. Acest lucru este imposibil de obținut când locuiți în alt oraș sau altă tara.

Balanţă

Nativii Balanță adoră să flirteze, iar acest lucru reprezintă principalul obstacol care stă în calea dorinței lor de a avea o relație serioasă, fie ea și la distanță. Persoanele născute în această zodie detestă să fie singure. La fel ca și în cazul nativilor Gemeni, Balanțele vor căuta mereu o persoană care să le fie alături.

Leu

O relație la distanță cu un nativ Leu nu are nicio șansă de reușită, Leii trăiesc pentru a primi atenție din partea partenerului și nu vor obține tot ceea ce își doresc atunci când sunt implicați într-o relație la distanță.

[citeste si]

Scorpion

Potrivit elle.ro, lucrurile devin dificile atunci când cei doi sunt în orașe diferite, deoarece nativul Scorpion nu este foarte abil în a-și exprima sentimentele prin cuvinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel