Zodii care nu-și doresc relații serioase

Zodii
Zodii

Sunt trei zodii care nu-și doresc să se implice în relații serioase, pentru că se simt mult mai libere când nu sunt implicate emoțional. 

Vorbim despre Berbec, Gemeni și Săgetător. 

Berbecul e atras de tot ce e nou. Astfel, relațiile serioase nu sunt pentru ei. Intră și ies dintr-o relație extrem de rapid, motivul fiind chiar cel precizat e atras de tot ce e nou în jurul lui, de tot ce-i stârnește interesul și când reușește să intre în relație cu persoana respectivă, îi dispare interesul, se plictisește și caută altceva. Dacă totuși găsesc persoana potrivită, se pot atașa și experimenta toate beneficiile unei relații pe termen lung. 

Gemenii nu se pot decide dacă le place sau nu o persoană. În general, nu știu ce-și doresc și nici ce să aleagă, mai ales când vine vorba despre relații. Au multe relații trecătoare până când iau o decizie. 

Săgetătorul iubește libertatea, se simte închis atunci când are o stabilitate. El caută mereu relații pasagere, pentru că nu-i place să-i fie luate libertatea și puterea de decizie. În general, nu vor să se lege de o singură persoană și nu-și doresc nici măcar să audă de relații de lungă durată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel