ZODII care îi fac pe ceilalți să sufere

Unele zodii, dacă vor, au capacitatea de a face pe cineva să sufere mult.

Capricorn

În timp ce majoritatea oamenilor dintr-o încăpere văd un pahar pe jumătate plin, Capricornul îl vede pe jumătate gol şi apoi le spune că sunt nebuni. Chiar şi în zilele lui bune, Capricornul este cel mai rece semn zodiacal. Energia lui negativă e contagioasă, făcând pe oricine să se transforme în el.

Berbec

Berbecul crede că are întotdeauna dreptate, căutând mereu o dezabatere, chiar şi atunci când nu este necesară. Pentru că e mereu nerăbdător şi combativ, e greu să nu împrumuţi din defectele lui.  

Leu

Deşi Leul are multe calităţi admirabile, precum curajul şi generozitatea, el are şi defecte care fac pe oricine să aibă o tresărire atunci când îl vede. 

Fecioară

Fecioara e complicată şi, deşi pare drăguţă la o primă întâlnire, pe măsură ce o cunoşti vei descoperi că e cea mai critică persoană pe care ai cunoscut-o vreodată. Nimic nu e bine pentru ea şi, din acest motiv, toată lumea trebuie să sufere.

[citeste si]

Gemeni

Pentru că acest nativ are dublă personalitate, el poate fi şi bun, dar şi rău. Dacă vezi parte amuzantă şi aventuroasă a lui, atunci nu ai de ce să îţi faci griji. Dar dacă o vezi pe cealaltă, atunci e de rău. Chiar dacă nu te face să te simţi mizerabil în acest moment, notează eva.ro, asta nu înseamnă că este un lucru bun că îl ai în viaţa ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel