Zodii care cred că au mereu dreptate

Rodica Mitu / 26 iul 2018 / 16:09

Unele zodii cred că au întotdeauna dreptate.

Berbec

Berbecul nu dă niciodată înapoi, chiar dacă i se aduc dovezi clare că se înşală. Nu trebuie să te aştepţi de la el să se răzgândească. În timp ce alte zodii ar putea să recunoască într-un final dacă se pune presiune pe ele, Berbecul nu este una dintre ele.  

Gemeni

Nativul din Gemeni este un monstru cu două capete. Faptul că are o personalitate duală îl face să creadă pe de-o parte că are mereu dreptate, iar pe de altă parte nu simte acelaşi lucru. Din păcate, cea de-a doua latură a sa nu va ieşi niciodată la iveală când vine vorba de o bătălie.

Taur

Natura încăpăţânată a Taurului îl face pe acesta să creadă că are întotdeauna dreptate. Dar, datorită mentalităţii lor şi semnului său de pământ, el are capacitatea de a recunoaşte că se înşală după ce i s-au prezentat dovezile.

Leu

Există un singur lucru care îl face pe un Leu să creadă că are mereu dreptate: mândria. Deşi este o calitate superioară la unii, este una de coşmar pentru alţii, pentru că au prea multă. 

Rac

Motivul pentru care Racul crede că are mereu dreptate este pur şi simplu pentru că e prea emotiv să recunoască că a greşit. Când cineva recunoaşte că greşeşte, acest lucru implică scuze şi justificări. Racul nu procedează astfel pentru că e prea mult pentru el, notează eva.ro.