ZODII care au lumea la picioare - TOP 3

Unele semne zodiacale au o capacitate surprinzătoare de a se reinventa mereu. Sunt puternice și uimesc prin ceea ce spun și ceea ce fac.

Leu

Leul este încrezător în propriile forțe și nu se teme de nimeni și de nimic. Provocările îi vin mănușă pentru că doar așa simte că își poate dovedi superioritatea. Nativului îi place să fie admirat, adulat. E conștient de farmecul pe care îl are și de forță pe care o exercită asupra celor din jur. Mai ales că toți își doresc să fie asemenea lui. 

Scorpion

Scorpionul e conștient de faptul că e diferit de restul zodiilor. Nu se lasă copleșit de emoții prea ușor, e foarte stăpân pe sine, lucru care îl ajută să ia decizii coerente în situații greu de gestionat pentru multă lume. E mereu neliniștit, însă acesta este farmecul sau. Are lumea la picioare și știe asta.  

[citeste si]

Gemeni

Nativul Gemeni e definiția genialității. Tocmai inteligența să și spiritul de analiză îl transformă într-o persoană foarte cool, notează ele.ro. Se îmbracă bine, arată excelent, chiar dacă sunt niște rebeli în esență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel