Zodii. Ar trebui să fie cei mai buni prieteni

Zodii
Zodii

Astrologia poate arăta și cât de compatibili suntem cu cel mai bun prieten. Desigur, nu este o regulă.

BERBEC

Un săgetător îi va oferi unui berbec spațiul necesar în prietenie și, totodată, îl încarcă cu energie.

TAUR

O Fecioară ți-ar putea fi o prietenă foarte bună. Îți plac persoanele cu simț practic și organizate.  

GEMENI

Există două părți în tine, de aici și denumirea zodiei. Astfel că ai nevoie de două prietene, pentru a-ți satisface ambele părți. O Balanță te va echilibra. Este la fel de sociabilă ca tine. Pentru cealaltă parte a ta ai nevoie de un Vărsător cu care să vorbești până la 3 dimineața. Vărsătorul îți stimulează partea intelectuală.

RAC

Te potrivești foarte bine cu un Scorpion. Veți avea sentimente asemănătoare și veți fi mai tot timpul de acord. Conversațiile sunt energice, având opinii asemănătoare adesea.  

LEU

Ai nevoie de o prietenă care să fie, de asemenea, în zodia Leu. Astfel, vă veți susține una pe cealaltă și veți petrece mult timp împreună. Prietena ta cea mai bună va ști în totdeauna dacă este ceva care te supără, chiar dacă încerci să nu lași asta să se vadă. Nu te va judeca niciodată și va încerca mereu să scoată ce e mai bun din tine.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Capricorn. Îți este greu să îți găsești prieteni, tu fiind foarte organizată. Așadar, ai nevoie de o prietenă care să te susțină și să reușească să țină pasul cu tine.  

BALANȚĂ

Ai nevoie de un Vărsător. Niciuna dintre voi nu vă temeți să aveți apariții spectaculoase la evenimente și faceți o echipă bună. Cea mai bună parte la prietenia voastră este că împărțiți valori comune. 

SCORPION

Ești genul de persoană care trăiește niște emoții foarte intense, așa că ai nevoie de cineva care să fie la fel din acest punct de vedere. Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Pești.  

SĂGETĂTOR

Un Săgetător are nevoie de un partener de aventură. Cineva cu care să glumească și să se simtă bine. Ai nevoie de un Leu, căci va avea întotdeauna povești care să te facă să râzi.  

CAPRICORN

Ai nevoie de un Taur. În timp ce tu vei face un plan de acțiune pentru amândouă, prietena ta Taur va fi cea care îl pune în aplicare.  

VĂRSĂTOR

Vezi conversațiile ca pe un meci de tenis. Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Gemeni, care va fi mereu disponibilă pentru tine.  

PEȘTI

Prietena ta cea mai bună este din zodia Rac, notează elle.ro.. Dacă una dintre voi va fi supărată din vreun motiv, cealaltă va simți imediat acest lucru, de parcă ați fi gemene.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel